Menu

Meubilair maakt een ruimte bijzonder


Van kwalitatieve hedendaagse meubels tot een unieke eigentijdse inrichting


Onze inrichters zijn echte liefhebbers. Met persoonlijk advies zorgen we telkens weer voor een bijzonder interieur. Het selecteren van onderscheidende meubelstukken is onze passie. Wij adviseren jou op het gebied van meubels en selecteren om iedere ruimte zijn beste vorm te geven. We ontwerpen én maken onze eigen meubels, en zijn daarnaast ook dealer van gerenommeerde merken. We hebben hiermee een prachtige collectie met project-, horeca- en woningmeubilair.

Al in een vroeg stadium kijken we samen met jou naar de sfeer en uitstraling die je zoekt. We luisteren naar jouw wensen en verdiepen ons in de benodigde functionaliteiten. We adviseren je op het gebied van stoffen, kleuren en materialen. Samen met ons advies is je ontwerp compleet en weet je zeker dat alles tot zijn recht zal komen. Jij vertelt ons jouw wensen en wij zorgen vervolgens voor de perfecte uitvoering. Makkelijker kan niet, toch?

NIEUWSGIERIG? WE GAAN GRAAG MET JE OM TAFEL!

LOVD-ones


Wat onze interieurs uniek maakt, zijn onze op maat gemaakte eigen designs in combinatie met nauwkeurig geselecteerd meubilair. Designs waarin ons eigenzinnige karakter tot uiting komt en waarmee je bent verzekerd van een echte eyecatcher in je interieur. Naast uitstraling is kwaliteit een vereiste. Daarom hebben we een selectie gemaakt van collecties die we graag adviseren vanwege hun design en kwaliteit en omdat ze als praktisch worden ervaren. Nauwkeurig geselecteerd door ervaren interieurarchitecten.